Inburgeren in Nederland - Oefenen Elektronisch Praktijkexamen A1 A2


Elektronisch Praktijkexamen

Het Elektronisch Praktijkexamen doet u op de computer. Bij het examen krijgt u op het computerscherm praktijksituaties te zien. Bijvoorbeeld iemand die lid wil worden van de bibliotheek. Of iemand die een gesprekje heeft met zijn chef op het werk. Bij deze praktijksituaties horen vragen. Bij de ene praktijksituatie horen meer vragen dan bij de andere. Daardoor is het examen niet altijd even lang. De meeste examens hebben 43 vragen. Het kan ook dat een examen wat minder vragen heeft. Voor de kans om te slagen maakt dat niet uit. U krijgt 60 minuten de tijd om het examen te doen.

Hieronder vindt u een filmpje met uitleg over het Elektronisch Praktijkexamen. Bekijk eerst dit filmpje. Daarna kunt u oefenen met 2 voorbeeldvragen uit het Elektronisch Praktijkexamen. Hiervoor heeft u de flashplayer nodig.

Onderaan deze pagina kunt u ook een voorbeeldexamen downloaden. Die kunt u op uw eigen computer zetten.
Voorbeeldexamens Elektronisch Praktijkexamen
Hieronder vindt u de voorbeeldexamens van het Elektronisch Praktijkexamen. U kunt zelf kiezen met welk examen u wilt oefenen. U moet voorbeeldexamens downloaden en op uw eigen computer zetten. Het duurt een paar minuten voordat het filmpje begint. Eerst kunt u de tekst zien "service is unavailable". U hoeft niets te doen. U moet even wachten. Na een paar minuten begint het filmpje.
Let op
  • Deze voorbeeldexamens hebben allemaal 40 vragen. De echte examens kunnen wat minder of wat meer vragen hebben.
  • De voorbeeldexamens gaan niet over alles van het inburgeringsexamen. In de echte examens kunt u ook hele andere vragen krijgen. Denk hieraan als u voor het examen leert.
  • Als u een voorbeeldexamen gemaakt hebt, krijgt u de uitslag. U kunt dan zien of u ‘geslaagd’ bent. Deze uitslag hoort alleen bij het voorbeeldexamen. Bent u voor het voorbeeldexamen geslaagd? Dit betekent niet automatisch dat u ook voor het echte examen slaagt. In het echte examen krijgt u andere vragen. Het is dus belangrijk dat u niet alleen maar oefent met het voorbeeldexamen.
  • Hebt u al een voorbeeldexamen op uw pc geïnstalleerd? En wilt u u dit opnieuw doen? Verwijder dan eerst het voorbeeldexamen op uw pc.
http://www.inburgeren.nl/inburgeraar/examen/oefenen_met_examens/voorbeeldexamen_elektronisch_praktijkexamen.asp
Download:
Elektronisch-Praktijkexamen.zip.001
Elektronisch-Praktijkexamen.zip.002

Elektronisch Praktijkexamen MP Nieuwkomers.msi
Elektronisch Praktijkexamen MP Oudkomers.msi
Elektronisch Praktijkexamen OGO A1.msi
Elektronisch Praktijkexamen OGO A2.msi
Elektronisch Praktijkexamen OND Nieuwkomers.msi
Elektronisch Praktijkexamen OND Oudkomers.msi
Elektronisch Praktijkexamen Werk A1.msi
Elektronisch Praktijkexamen Werk A2.msi

0 Response to "Inburgeren in Nederland - Oefenen Elektronisch Praktijkexamen A1 A2"

Đăng nhận xét